Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.N.I.O.N. (311984) - RDGTGH (491487) » 73185762: T17/J4/VII

Liga 73185762 Información oficial sobre el partido 73185762 en Hattrick

20.05.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 4 / VII.708 (38744)

U.N.I.O.N. Alineación oficial del equipo 'U.N.I.O.N.' en el partido 6 - 1 Coneo C.F. Alineación oficial del equipo 'Coneo C.F.' en el partido
Edgar Güldene (13') 1 - 0
1 - 1 Jakub Wichniarek (25')
Bobby Pelder (34') 2 - 1
Yury Klypin (57') 3 - 1
Elías Morata (74') 4 - 1
Olle Flinkskog (87') 5 - 1
Olle Flinkskog (88') 6 - 1
U.N.I.O.N. Alineación oficial del equipo 'U.N.I.O.N.' en el partido 6 - 1 Coneo C.F. Alineación oficial del equipo 'Coneo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
U.N.I.O.N. Alineación oficial del equipo 'U.N.I.O.N.' en el partido 7 - 1 Coneo C.F. Alineación oficial del equipo 'Coneo C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.N.I.O.N.

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Edgar Güldene va donar a U.N.I.O.N. un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): U.N.I.O.N. va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 34 Bobby Pelder va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de U.N.I.O.N. va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Yury Klypin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Elías Morata va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de U.N.I.O.N. va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Olle Flinkskog progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Amb 88 minuts jugats, en Olle Flinkskog va augmentar l'avantatge de U.N.I.O.N. a 6 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El jugador local Olle Flinkskog per poc que no incrementa el marcador al minut 86. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Nasili Burl va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Elías Morata de U.N.I.O.N. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Al minut 89, Yury Klypin de U.N.I.O.N. es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Coneo C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Jakub Wichniarek va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 25.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Jordi Pujades va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 260 Minuto 43 (Ocasión de falta): En Jordi Pujades, al minut 43 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jordon Connell haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Coneo al minut 67.
  • 216 Minuto 83 (Ocasión evento especial rápido + pase): Johannes Leders va marxar per velocitat al minut 83 i va fer una passada de la mort a Abel Yeste, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miikka Korpi de Coneo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miikka Korpi va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Coneo va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 39 va fer que Aulis Pennanen de Coneo hagués d'abandonar el terreny de joc. Johannes Leders va entrar al terreny de joc per suplir-lo.