Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731615636

Amistoso 731615636 Información oficial sobre el partido 731615636 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

C.E Torrent Alineación oficial del equipo 'C.E Torrent' en el partido 2 - 1 Trocotro Team Alineación oficial del equipo 'Trocotro Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.E Torrent Alineación oficial del equipo 'C.E Torrent' en el partido 1 - 1 Trocotro Team Alineación oficial del equipo 'Trocotro Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,8 % 28,9 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E Torrent

Goles Goles

  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Marcos Vilaragut va anar directament als peus de Daniel Salvadores que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Corria el minut 39 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Gonzalo Figueroa, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Gonzalo Figueroa va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Daniel Salvadores, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Climent Perés va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 28 de joc.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 59 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rene Karai, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Trocotro Team

Goles Goles

  • 162 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Romeo Beca va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 23.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Trocotro que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jean-Paul Pichard, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Climent Perés quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58 Ábel Almássy va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Lluís Beltran va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xacobo Amil de Trocotro es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xacobo Amil de Trocotro va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".