Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731585113

Amistoso (Int.) 731585113 Información oficial sobre el partido 731585113 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Menorca Horses Alineación oficial del equipo 'Menorca Horses' en el partido 2 - 4 Profetas CJNS Alineación oficial del equipo 'Profetas CJNS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Menorca Horses Alineación oficial del equipo 'Menorca Horses' en el partido 2 - 2 Profetas CJNS Alineación oficial del equipo 'Profetas CJNS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,0 % 36,6 % 29,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Menorca Horses

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Corria el minut 8 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Martí Nobau, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Menorca H. van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Enrique Morales va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El Menorca H. ho intentava per la dreta per mitjà de Phirun Em, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Kjell-Åke Jansson va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 287 Minuto 30 (Ocasión tiro lejano): El Menorca H. se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 30, en Phirun Em va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Phirun Em de Menorca H. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, 谢 (Xie) 若名 (Ruoming) de Menorca H. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Profetas CJNS

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Vandan Pinari va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Profetas, Erik Flinkevleugel, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 162 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 57 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Max Bonhoeffer de Profetas marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 174 Minuto 58 (Gol de penalti): Al minut 58 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. Bogumił Szmyd va llençar el penal ras arran de pal.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, un xut de Sören Lindgren des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Profetas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Bogumił Szmyd va sortir desviat a la dreta de la porteria.