Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731584778

Amistoso (Int., RC) 731584778 Información oficial sobre el partido 731584778 en Hattrick

22.05.2024 10:00:00

Cicran Cranci Alien Alineación oficial del equipo 'Cicran Cranci Alien' en el partido 1 - 0 REDS_FC Alineación oficial del equipo 'REDS_FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cicran Cranci Alien Alineación oficial del equipo 'Cicran Cranci Alien' en el partido 2 - 0 REDS_FC Alineación oficial del equipo 'REDS_FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cicran Cranci Alien

Goles Goles

  • 123 Minuto 92 (Gol por la derecha): Passats 92 minuts, Daniel Imbrişcă, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Cicran es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): Amb 13 minuts disputats, Dan Năpar gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Charly Pierrel va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Cicran va estar a punt de posar-se per davant al minut 16 però Ethan Brenier va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Cicran va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ethan Brenier va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Charly Pierrel.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Ciprian-Ionuţ Gubendreanu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Cicran va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 65 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ciprian-Ionuţ Gubendreanu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 73 per blocar una centrada d'en Alex Leţ va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Cicran.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Cicran per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 81, quan Ethan Brenier va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ethan Brenier va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ethan Brenier es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

REDS_FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de REDS_FC, l'equip va recuperar la pilota al minut 48 i va contraatacar. En Batiste Mariller va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.