Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731584703

Amistoso (Int.) 731584703 Información oficial sobre el partido 731584703 en Hattrick

22.05.2024 06:30:00

FC-Verdazzurri Alineación oficial del equipo 'FC-Verdazzurri' en el partido 0 - 2 Pastores de las almas perdidas CF Alineación oficial del equipo 'Pastores de las almas perdidas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC-Verdazzurri Alineación oficial del equipo 'FC-Verdazzurri' en el partido 0 - 4 Pastores de las almas perdidas CF Alineación oficial del equipo 'Pastores de las almas perdidas CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC-Verdazzurri

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Aye Ko Paing Soe va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): FC-Verdazzurri van sortir al contraatac al minut 41, però Soe Khant va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): FC-Verdazzurri enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Pastores de las almas perdidas CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del FC-Verdazzurri. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en 直也 (Naoya) 萩田 (Hagita) la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Pastores es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 64.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Atte Kuparinen de Pastores l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 75 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Luis Martínez de Castro que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, un refús desafortunat de Eant Moe, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alberto Filippi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): 直也 (Naoya) 萩田 (Hagita) de Pastores, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 40, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Se-Gye Na va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 53, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Eant Moe va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, el Pastores va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Se-Gye Na s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.