Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731582354

Amistoso (Int., RC) 731582354 Información oficial sobre el partido 731582354 en Hattrick

21.05.2024 20:25:00

FC Gluesniffers Alineación oficial del equipo 'FC Gluesniffers' en el partido 3 - 0 Milton Keynes Cows Alineación oficial del equipo 'Milton Keynes Cows' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Gluesniffers Alineación oficial del equipo 'FC Gluesniffers' en el partido 2 - 0 Milton Keynes Cows Alineación oficial del equipo 'Milton Keynes Cows' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Gluesniffers

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 17 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Gluesniffers. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Kalevi Hasanen xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 135 Minuto 35 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Kalevi Hasanen va demostrar la seva experiència quan al minut 35 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 2 - 0. És un murri!
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Gluesniffers va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Kalevi Hasanen des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Ville Sola va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Gluesniffers.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Teemu Ottavainen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Osmo Amnell estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Henri Suoperä, als 31 minuts, va fallar per ben poc.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Teemu Ottavainen, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaakko Nurkkala.

Milton Keynes Cows

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 65 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Michel Daniel Korenwinder, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.