Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731581680

Amistoso 731581680 Información oficial sobre el partido 731581680 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

JaRiGoLFoS Alineación oficial del equipo 'JaRiGoLFoS' en el partido 1 - 1 Cj Fc Alineación oficial del equipo 'Cj Fc' en el partido
1 / 7 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 1
0 / 3 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
0 / 3 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
1 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 1
0 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
66 % Posesión 45' 34 %
67 % Posesión 90' 33 %
Presionar Nivel de táctica: 6 Táctica Jugar creativamente
JaRiGoLFoS Alineación oficial del equipo 'JaRiGoLFoS' en el partido 1 - 1 Cj Fc Alineación oficial del equipo 'Cj Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
JaRiGoLFoS Alineación oficial del equipo 'JaRiGoLFoS' en el partido 2 - 0 Cj Fc Alineación oficial del equipo 'Cj Fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JaRiGoLFoS

Goles Goles

  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 40 minuts de joc, Antonio Villachica, corrent com un esperitat, superà primer Ilias D'Haese per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Adamantino Corto Ramos de Oliveira va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Gregori Enseñat gairebé va marcar per a JaRiGoLFoS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Jordi Picola, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): JaRiGoLFoS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Txordon Arietaaraunabeña va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fabio Pareja.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Jordi Picola va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de JaRiGoLFoS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Raúl Rio Murga! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Cj Fc

Goles Goles

  • 108 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible (general)): Robustiano Ysasi de Cj va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Feigy Mergan que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 拓矢 (Takuya) 渡辺 (Watanabe) de Cj va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): 拓矢 (Takuya) 渡辺 (Watanabe) de Cj va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".