Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731579678

Amistoso (Int., RC) 731579678 Información oficial sobre el partido 731579678 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Wonder FCA Alineación oficial del equipo 'Wonder FCA' en el partido 1 - 2 BEROSFA FUTEBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'BEROSFA FUTEBOL CLUB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Wonder FCA Alineación oficial del equipo 'Wonder FCA' en el partido 0 - 5 BEROSFA FUTEBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'BEROSFA FUTEBOL CLUB' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wonder FCA

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 10 minuts, el tirador de faltes del Wonder va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Rafel Tanti, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Rafel Tanti va fer al minut 3 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Manuel José Gayones, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pere Jordi Erra de Wonder amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

BEROSFA FUTEBOL CLUB

Goles Goles

  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 en Jenică Antuca va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Ville Piittisjärvi que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 20 (Ocasión de falta): El jugador visitant Karl-Walter Straßburger va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 20 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Wolfdietrich Wallisch va encarar al porter al 24, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, António Oliveira es va quedar sol davant del porter, al minut 90. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ville Piittisjärvi.