Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731579410

Amistoso (RC) 731579410 Información oficial sobre el partido 731579410 en Hattrick

22.05.2024 12:20:00

Yoyos Team Galaxy Alineación oficial del equipo 'Yoyos Team Galaxy' en el partido 2 - 3 Fundicion la Celsa FC Alineación oficial del equipo 'Fundicion la Celsa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Yoyos Team Galaxy Alineación oficial del equipo 'Yoyos Team Galaxy' en el partido 1 - 3 Fundicion la Celsa FC Alineación oficial del equipo 'Fundicion la Celsa FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yoyos Team Galaxy

Goles Goles

  • 112 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 del partit, el jugador Diego Fernández Peña de Galaxy va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 64 per blocar una centrada d'en Diego Fernández Peña va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Galaxy.

Fundicion la Celsa FC

Goles Goles

  • 125 Minuto 9 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 0 el va marcar Eddie Somers a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 161 Minuto 63 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 63 minuts Daniel Illarramendi va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): En Cornel Sămărghiţan donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 81 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 171 Minuto 101 (Gol por el centro): Amb 101 minuts jugats, Roger Roma de Fundicion va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Fundicion va estar a punt d'empatar al 34 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Vladislav Vaňura que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Roger Roma per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 38, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 273 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): Rodrigue Tallec de Fundicion, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 100, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 280 Minuto 110 (Ocasión de falta): Severin Boderskov va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Roger Roma que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rodrigue Tallec de Fundicion la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wiktor Grzyb.