Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731575514

Amistoso (Int., RC) 731575514 Información oficial sobre el partido 731575514 en Hattrick

18.05.2024 19:15:00

Oldschool Kickers Alineación oficial del equipo 'Oldschool Kickers' en el partido 7 - 6 NAYLECO Alineación oficial del equipo 'NAYLECO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Oldschool Kickers Alineación oficial del equipo 'Oldschool Kickers' en el partido 2 - 0 NAYLECO Alineación oficial del equipo 'NAYLECO' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oldschool Kickers

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 19, el Oldschool va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Luis Riedle, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 134 Minuto 21 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Oldschool i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 21 minuts de joc. Mentre en Rafał Kaszkacha el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Roli Imholz va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Meredith Wright, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Ville Nättinen va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Oldschool i 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En David Bratu anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Oldschool.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Oldschool Röbi Flühmann va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Bernie Espelkamp va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Rafał Kaszkacha de Oldschool, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ville Nättinen en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Oldschool Andrea Plessi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ville Nättinen es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Michael Ruttenberg de Oldschool anava molt fort i col·locat però Ville Nättinen no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 6.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Oldschool Roli Imholz va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): Roli Fazzoletti va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 6.

NAYLECO

Goles Goles

  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): NAYLECO va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jordi Isern, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Hans-Ove Runesson que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 140 Minuto 78 (Gol de contra de falta): El porter de NAYLECO va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Bernhard Premm va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de NAYLECO va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Anisio Tomé, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): El NAYLECO va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Bernhard Premm la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 110 (Ocasión de contra por la izquierda): NAYLECO van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 110, però Martin Ishan va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Moisés Olivos de NAYLECO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de NAYLECO Bernhard Premm no va cometre cap error en el seu llançament de penal. David Bratu es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Jordi Isern xutant per a NAYLECO va fer anar la pilota just on la volia, però David Bratu, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de NAYLECO, Martin Ishan, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de NAYLECO Ville Nättinen va intentar enganyar David Bratu amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de NAYLECO, Mario Canela, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Antso Galdui anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a NAYLECO.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Anisio Tomé va xutar fora per a NAYLECO, el marcador es va quedar igual: 6 - 6, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 136 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de NAYLECO Bob Lorenzi va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 138 (Penalti fallado (fuera o parada)): Hans-Ove Runesson, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, David Bratu va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de NAYLECO i 7 - 6 al marcador.