Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731573424

Amistoso (Int., RC) 731573424 Información oficial sobre el partido 731573424 en Hattrick

22.05.2024 10:50:00

Portugal U21 Alineación oficial del equipo 'Portugal U21' en el partido 3 - 1 Espetones Alineación oficial del equipo 'Espetones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Portugal U21 Alineación oficial del equipo 'Portugal U21' en el partido 8 - 0 Espetones Alineación oficial del equipo 'Espetones' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Portugal U21

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 43 minuts, el tirador de faltes del Tugas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Augusto Loureiro, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Tugas va ser Jorge Mota Fernandes.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Paulo Caetano Neves Gonçalves, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Tugas.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Tugas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 10, quan Manuel Eduardo Macedo Pereira va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 209 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Armando Sabino, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Espetones, però Jesús Garbuna no va poder encertar el xut.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Paulo Caetano Neves Gonçalves va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Sérgio Carlos Tomás, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Tugas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Espetones

Goles Goles

  • 138 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Jordi Ugarteche la va rematar Ştefan Petroiu amb una magnífica volea que va fer pujar per a Espetones el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jesús Vito va intentar anar-se'n per velocitat al minut 89 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nereo Porras es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.