Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731569211

Amistoso 731569211 Información oficial sobre el partido 731569211 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

GaLLeTiCoS F.C. Alineación oficial del equipo 'GaLLeTiCoS F.C.' en el partido 0 - 2 Taxi Riberenc C.F. Alineación oficial del equipo 'Taxi Riberenc C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GaLLeTiCoS F.C. Alineación oficial del equipo 'GaLLeTiCoS F.C.' en el partido 1 - 2 Taxi Riberenc C.F. Alineación oficial del equipo 'Taxi Riberenc C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,8 % 0,7 % 88,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GaLLeTiCoS F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): GaLLeTiCoS van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 3, però Emiliano Lacima va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 53 minuts, el GaLLeTiCoS va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anaia Emazabal de GaLLeTiCoS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Taxi Riberenc C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 25, quan Francisco Lucas Matias va posar els visitants Riberenc per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 115 Minuto 47 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tomas Herbeck de Riberenc va fer un bon esprint per escapar-se de João Alves Branco i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Francisco Lucas Matias va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Sylvestre Barret de Riberenc va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 57 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.