Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731568142

Amistoso (RC) 731568142 Información oficial sobre el partido 731568142 en Hattrick

22.05.2024 12:20:00

C.H.O.N Alineación oficial del equipo 'C.H.O.N' en el partido 7 - 5 Brighton Cucumbers Alineación oficial del equipo 'Brighton Cucumbers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
C.H.O.N Alineación oficial del equipo 'C.H.O.N' en el partido 8 - 3 Brighton Cucumbers Alineación oficial del equipo 'Brighton Cucumbers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,9 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.H.O.N

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): C.H.O.N va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 Juan de la Cruz Cardinaletti va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Passats 63 minuts, Sergej Kunstelj, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. C.H.O.N es posava per davant!
  • 113 Minuto 102 (Gol por la derecha): Els jugadors del C.H.O.N amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 102, deixant Zekai Eşit en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 55 per blocar una centrada d'en Brandomil Meije va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de C.H.O.N.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Brandomil Meije va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de C.H.O.N se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de C.H.O.N a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Thomas Stephansen va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 288 Minuto 108 (Ocasión evento especial): El C.H.O.N volia trobar posicions de xut llunyà però la pressió de la defensa rival ho feia impossible. Un bon exemple va succeir al minut 108, quan un defensa va interceptar un xut llunyà amb la cuixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Zekai Eşit de C.H.O.N va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ruediger Dreihen de C.H.O.N amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de C.H.O.N Brandomil Meije no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fábio Ferreira Carmo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Juan de la Cruz Cardinaletti va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Thomas Stephansen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a C.H.O.N.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de C.H.O.N Vanja Lipovac no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fábio Ferreira Carmo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 5.

Brighton Cucumbers

Goles Goles

  • 163 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador visitant Enric Halcón va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 36 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 163 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Javier Goenechea que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 93 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Marcos Boti que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Cucumbers.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Harald Rosenberger de Cucumbers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Fábio Ferreira Carmo de Cucumbers, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jens Allesch en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Cucumbers, Jari Palkonen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Cucumbers Marcos Boti, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jens Allesch. El marcador continuava 6 - 5.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Dante Cossio de Cucumbers va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.