Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731563505

Amistoso 731563505 Información oficial sobre el partido 731563505 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

The True Money Team Alineación oficial del equipo 'The True Money Team' en el partido 3 - 1 Vereda Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Vereda Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The True Money Team Alineación oficial del equipo 'The True Money Team' en el partido 3 - 0 Vereda Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Vereda Fútbol Club' en el partido
Tiene un resultado normal 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The True Money Team

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Money s'esgargamellaven dempeus per esperonar Carlos Alfredo Murteira que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 26 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Money contenien la respiració mentre en Tavž Dirjec s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 76, el Money va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Giorgio Giovanardi, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Money per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 50, quan Rasmus Kukkonen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Todd Mcgrath al minut 77 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rasmus Kukkonen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Vereda Fútbol Club

Goles Goles

  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): En Miguel Ibiricu va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Yaqoub Chawni sol davant la porteria al minut 72, però la seva rematada va ser molt fluixa.