Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731563218

Amistoso 731563218 Información oficial sobre el partido 731563218 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Racing de Lleida Alineación oficial del equipo 'Racing de Lleida' en el partido 1 - 1 Estrella Roja del Henares Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja del Henares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Racing de Lleida Alineación oficial del equipo 'Racing de Lleida' en el partido 2 - 1 Estrella Roja del Henares Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja del Henares' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,2 % 2,1 % 15,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Lleida

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Armand Córdoba, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Racing se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Racing va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gil-Hyung Park va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lampis Mpekiaris.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Ronan De Almeida va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Racing se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Phile Mulleners va estar a punt d'avançar els locals al minut 70 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 290 Minuto 70 (Ocasión de falta): En Armand Córdoba s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gil-Hyung Park de Racing va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Armand Córdoba de Racing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Estrella Roja del Henares

Goles Goles

  • 116 Minuto 13 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 13 minuts quan Ralph Oehry va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Radosław Mikołajski, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 50 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Ralph Oehry va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 50, i va passar la pilota a Shiiter Taban, però aquest no va encertar a marcar.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ollivier Martinet ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Estrella la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Wolfram Schmierer va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Miguel Ángel Carreras-Serra, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adam Plant de Estrella va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.