Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731562263

Amistoso (Int., RC) 731562263 Información oficial sobre el partido 731562263 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Riverlion Alineación oficial del equipo 'Riverlion' en el partido 3 - 1 Griffin Park FC Alineación oficial del equipo 'Griffin Park FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Riverlion Alineación oficial del equipo 'Riverlion' en el partido 1 - 1 Griffin Park FC Alineación oficial del equipo 'Griffin Park FC' en el partido
Tiene suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,2 % 3,6 % 78,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riverlion

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 20 minuts quan Lukas Weikert va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Riverlion.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ulrich Elfen ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Riverlion es posava per davant 2 a 1.
  • 141 Minuto 58 (Gol de contra por el centro): Riverlion sabia com jugar al contraatac, i al minut 58, Pieterjan Loridon va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): El Riverlion va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 3, però en Aarto Nousiainen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Riverlion van sortir al contraatac al minut 71, però Aarto Nousiainen va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Griffin Park FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 51 (Gol por el centro): Griffin van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 51, quan Nol Gonggrijp va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Griffin va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Sjeng Buitenhek va quedar-se sol davant el porter Raúl Gante, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 29 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Sjeng Buitenhek va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 73, quan un error defensiu va deixar Gerard-Jan Haanappel completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gerard-Jan Haanappel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Patrick Boxsem de Griffin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.