Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731559696

Amistoso (Int.) 731559696 Información oficial sobre el partido 731559696 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Los qwertyu Alineación oficial del equipo 'Los qwertyu' en el partido 3 - 3 FC Bremerhaven 08 Alineación oficial del equipo 'FC Bremerhaven 08' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los qwertyu Alineación oficial del equipo 'Los qwertyu' en el partido 2 - 0 FC Bremerhaven 08 Alineación oficial del equipo 'FC Bremerhaven 08' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los qwertyu

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Joachim Rautenberg-Klinski va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de qwertyu, Manolo Velasco Manrique, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Bremerhaven. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Fredrik Vesterlius la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del qwertyu es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 44.
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 del partit, el jugador Tauno Tyykilä de qwertyu va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Wienand Bender quasi marca en una jugada assajada de córner que Köbi Berthomieu havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 206 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 71 minuts de joc, Köbi Berthomieu semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Bremerhaven. La jugada d'estratègia del qwertyu per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Köbi Berthomieu va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wienand Bender de qwertyu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Bohumil Flašar de qwertyu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Bremerhaven 08

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 13, quan Gwalbert Koller va posar els visitants Bremerhaven per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): Bremerhaven sabia com jugar al contraatac, i al minut 43, Prasopsuk Sindhukamol va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 143 Minuto 64 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Bremerhaven eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 64, Hennig Greiß va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Glenn Stjernholm de Bremerhaven va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aaron Deibler de Bremerhaven amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.