Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731556177

Amistoso 731556177 Información oficial sobre el partido 731556177 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Basketlovers Alineación oficial del equipo 'Basketlovers' en el partido 1 - 2 Guzza's Team Alineación oficial del equipo 'Guzza's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Basketlovers Alineación oficial del equipo 'Basketlovers' en el partido 1 - 1 Guzza's Team Alineación oficial del equipo 'Guzza's Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,5 % 8,6 % 68,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Basketlovers

Goles Goles

  • 101 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50, Izzeddine Assehnoun es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Basketlovers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Paco Costabal, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Basketlovers va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gianfrancesco Bisioli, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jaume Server de Basketlovers es va guanyar la targeta groga merescudament.

Guzza's Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Pedro Ignacio Alfajor quedar desmarcat i marcar per a Guzzas al minut 42. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Anders Elvenes va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Guzzas al minut 21, però el xut de Anders Elvenes va topar amb la tanca defensiva.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Es duien 24 minuts de partit jugats quan Anders Elvenes va estar a punt de posar per davant a Guzzas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jonas Bladbo va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Juzik Zastol'ski va marcar al minut 34 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Guzzas van sortir al contraatac amb encert al minut 39, però Ghislain Malaterre no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pedro Ignacio Alfajor al minut 59, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pedro Ignacio Alfajor va marxar de Adam Wydmański en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Guzzas van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mihai Şteţcu de Guzzas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Mihai Şteţcu se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.