Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731552052

Amistoso (Int.) 731552052 Información oficial sobre el partido 731552052 en Hattrick

21.05.2024 19:15:00

Nord Vegia Alineación oficial del equipo 'Nord Vegia' en el partido 1 - 4 Ebro River Alineación oficial del equipo 'Ebro River' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nord Vegia Alineación oficial del equipo 'Nord Vegia' en el partido 1 - 3 Ebro River Alineación oficial del equipo 'Ebro River' en el partido
Tiene un resultado normal 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,3 % 0,6 % 89,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nord Vegia

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Vegia s'avançava al marcador al minut 22, després d'un rebot que va caçar en Paolo Di Natale per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ebro River

Goles Goles

  • 164 Minuto 33 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de River al minut 33. Florian Ciorobâtcă va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Passats 43 minuts de partit, River es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Kay Fleischner es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Florian Ciorobâtcă va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 66, River va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Velimir Veselinov.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Bruno Spasari va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de River que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Kay Fleischner quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 207 Minuto 64 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Freddie Molloy de River no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gabriel Ciulei es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.