Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731548455

Amistoso 731548455 Información oficial sobre el partido 731548455 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Tangalanga C.F. Alineación oficial del equipo 'Tangalanga C.F.' en el partido 0 - 4 Peppa Pig Team Alineación oficial del equipo 'Peppa Pig Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Tangalanga C.F. Alineación oficial del equipo 'Tangalanga C.F.' en el partido 0 - 6 Peppa Pig Team Alineación oficial del equipo 'Peppa Pig Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tangalanga C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Olaf Jan Brockdorff de Tangalanga va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Peppa Pig Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 33, quan Jan Kacil va posar els visitants Peppa per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, un xut de Víctor Espín des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, Jaime José Courado va augmentar l'avantatge de Peppa a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Franco Rodolfo Urtizberea de Peppa va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 66. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Jan Kacil, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 13 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 274 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Al minut 27, Mikko Ervasti de Peppa va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Darío Nicolás Petras.
  • 514 Minuto 50 (Tarjeta roja directa): Al minut 50, Mikko Ervasti de Peppa va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Darío Nicolás Petras de Peppa per doble groga al minut 83.