Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731539271

Amistoso (Int.) 731539271 Información oficial sobre el partido 731539271 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

trechado F.C. Alineación oficial del equipo 'trechado F.C.' en el partido 5 - 1 Kuopion Palloseura RY Alineación oficial del equipo 'Kuopion Palloseura RY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
trechado F.C. Alineación oficial del equipo 'trechado F.C.' en el partido 9 - 0 Kuopion Palloseura RY Alineación oficial del equipo 'Kuopion Palloseura RY' en el partido
Es un cenizo 8.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

trechado F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 16 (Gol por la derecha): Els jugadors del trechado amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 16, deixant Finn Hartley en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Norman Kephas ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, trechado es posava per davant 2 a 1.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): En Gorik Philippart de trechado va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de trechado pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gorik Philippart va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): trechado va aconseguir el 5 - 1 quan Juan Carlos Lavado va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Norman Kephas va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de trechado a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gorik Philippart va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Nigel Eleonora una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Antti Göransson va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El trechado ho intentava per la dreta per mitjà de Zura Gatikashvili, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Khatchig Jenyat, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Helmut Peterseil de trechado va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Kuopion Palloseura RY

Goles Goles

  • 137 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Lars Fagerström la va convertir en gol amb un remat de cap en Saku Vartia tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 9 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Jussi Rutonen va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Juuso Tiura, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.