Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731535593

Amistoso (Int.) 731535593 Información oficial sobre el partido 731535593 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Ganxó F.C. Alineación oficial del equipo 'Ganxó F.C.' en el partido 4 - 1 AS Café de Flore Alineación oficial del equipo 'AS Café de Flore' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ganxó F.C. Alineación oficial del equipo 'Ganxó F.C.' en el partido 3 - 0 AS Café de Flore Alineación oficial del equipo 'AS Café de Flore' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ganxó F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Víctor Elí Zafra arribés a peus de Alessandro Gibellini, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Ganxó el 1 - 1.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Ganxó va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Víctor Elí Zafra, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jeamie De Puydt que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Ganxó al minut 75, que va llançar ajustat al pal en Célestin Grivot. 3 - 1 pels locals.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Nicola Pregrasso de Ganxó va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Célestin Grivot va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 33, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Imanol Henestrosa de Ganxó va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

AS Café de Flore

Goles Goles

  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): Franckie Beaufils va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Flore i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El Flore va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en Louis-Philippe Pétard va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Flore va anar a parar a la dreta de l'atac on en Charles-Henri Vercruysse, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Flore van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 77, però Franckie Beaufils va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.