Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731535570

Amistoso 731535570 Información oficial sobre el partido 731535570 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Unión Vallekas Alineación oficial del equipo 'Unión Vallekas' en el partido 4 - 1 MISAGAS CLUB Alineación oficial del equipo 'MISAGAS CLUB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Unión Vallekas Alineación oficial del equipo 'Unión Vallekas' en el partido 4 - 0 MISAGAS CLUB Alineación oficial del equipo 'MISAGAS CLUB' en el partido
Tiene un resultado normal 3.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unión Vallekas

Goles Goles

  • 112 Minuto 20 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Mario Sgarro va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 20.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Vallekas va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 53 Leon Stikker va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Leon Stikker es va introduir dins la defensa central al minut 56, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Sérgio Marques va incrementar l'avantatge de Vallekas amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mario Sgarro va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Vallekas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Márkó Bardócz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Vallekas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sérgio Marques ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mario Sgarro va estar a punt d'acabar en gol al minut 52, però el porter visitant Michael Eriksson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mario Sgarro va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Mario Sgarro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Michael Eriksson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jerónimo Solda de Vallekas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

MISAGAS CLUB

Goles Goles

  • 108 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible (general)): Immanuel Montagrin de MISAGAS C. va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Mariano Silos que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Corcuera de MISAGAS C. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.