Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731535460

Amistoso (Int.) 731535460 Información oficial sobre el partido 731535460 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

At. Monzalbarba Alineación oficial del equipo 'At. Monzalbarba' en el partido 3 - 4 Johnny Bråttom II Alineación oficial del equipo 'Johnny Bråttom II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
At. Monzalbarba Alineación oficial del equipo 'At. Monzalbarba' en el partido 2 - 1 Johnny Bråttom II Alineación oficial del equipo 'Johnny Bråttom II' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Monzalbarba

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, Ricco Vindeløv va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador Ricco Vindeløv de Monzalbarba, després de 33 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Monzalbarba pel centre va donar un gran resultat: el gol de Tristan Vogels va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Fabrizio Marciano va fer al minut 38 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Procopio Callegaro, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 39 quan George Mielenz-Cornils de Monzalbarba gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Procopio Callegaro de Monzalbarba va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Martin Husník al minut 82 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nicolas Réthore va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Johnny Bråttom II

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 24, Roeland Sambo va pentinar un córner cap al segon pal que Aureliano Durango va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 186 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Bråttom va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Sreten Jevtić.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Juan Sánchez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Bråttom, Sreten Jevtić, que va marcar, sense saber com, el 3 - 3.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 90 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Bråttom. A fi d'aconseguir el 3 - 4, van tocar-la en curt per tal que Indalecio Galicia xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.