Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731535296

Amistoso (Int.) 731535296 Información oficial sobre el partido 731535296 en Hattrick

18.05.2024 12:45:00

Uglavnom bezopasni Alineación oficial del equipo 'Uglavnom bezopasni' en el partido 3 - 0 FC Buenavista Alineación oficial del equipo 'FC Buenavista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Uglavnom bezopasni Alineación oficial del equipo 'Uglavnom bezopasni' en el partido 4 - 3 FC Buenavista Alineación oficial del equipo 'FC Buenavista' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,4 % 30,1 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Uglavnom bezopasni

Goles Goles

  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 els aficionats van embogir quan en Oreste Grossi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de bezopasni.
  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): El bezopasni era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Eugen Gerlofsma va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de bezopasni a 3 - 0. Veselin Popov va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, Loujayn Filali arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Otto Hämäläinen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, Veselin Popov gairebé va marcar per a bezopasni des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paul Lucaci de bezopasni la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Buenavista

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Olivér Tímár que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Buenavista van sortir al contraatac al minut 12, però Achinoam Luzon va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Totis Fragkiadakis va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El Buenavista creava perill des de la dreta al minut 65, però en Rodolfo Rego, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Leonid Veshnyakov desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Buenavista va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Leonid Veshnyakov es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fokke Lambers de Buenavista es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): William Selwyn de Buenavista va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.