Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731535093

Amistoso (Int.) 731535093 Información oficial sobre el partido 731535093 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Menú Whopper Alineación oficial del equipo 'Menú Whopper' en el partido 0 - 2 Keine Panik Alineación oficial del equipo 'Keine Panik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Menú Whopper Alineación oficial del equipo 'Menú Whopper' en el partido 0 - 1 Keine Panik Alineación oficial del equipo 'Keine Panik' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Menú Whopper

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 11 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Houshang Haji Nia va ridiculitzar a en Mosbah Bannour amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Whopper, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Sergio Urzáiz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Keine Panik

Goles Goles

  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jürgen Ludwig Schrott arribés a peus de Luboš Behenský, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Keine el 0 - 1.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Avner Reisner va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Keine va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Zafar Bany Yaseen va desviar el xut final de Tjalling van der Heijden després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Kajus Röttgens, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 34 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 280 Minuto 50 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 50 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Jimeno Caballer de Keine va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.