Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731534771

Amistoso (Int.) 731534771 Información oficial sobre el partido 731534771 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

FC Puigmolto Alineación oficial del equipo 'FC Puigmolto' en el partido 4 - 2 Los sampa boys Alineación oficial del equipo 'Los sampa boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Puigmolto Alineación oficial del equipo 'FC Puigmolto' en el partido 2 - 1 Los sampa boys Alineación oficial del equipo 'Los sampa boys' en el partido
Tiene suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Puigmolto

Goles Goles

  • 111 Minuto 9 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ton Bom va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Puigmolto empatava el partit, 1 a 1, al minut 9.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Puigmolto va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 40 Cris Romay va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 els aficionats van embogir quan en Cris Romay va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Puigmolto.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Amb 79 minuts jugats, en Bence Mészáros va augmentar l'avantatge de Puigmolto a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Puigmolto per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Moritz Krüger va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Puigmolto va estar a punt de posar-se per davant al minut 31 però Bence Mészáros va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Passaven 50 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ton Bom va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pius Sampera de Puigmolto amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 52 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Pius Sampera va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Los sampa boys

Goles Goles

  • 137 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Gonzalo Lopez Soria la va convertir en gol amb un remat de cap en Matteo Marchiol tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 2 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.
  • 161 Minuto 55 (Gol por el centro): sampa van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 55, quan César Morgan va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 38, quan en Exequiel Rodríguez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 Fabián Fores va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Abdoullah Nessam va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): sampa va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Abdoullah Nessam va desviar el xut final de Ilay Dangoor després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Genrikh Baraev la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de sampa havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Chiapetta.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Federico Alberto Meragelman de sampa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a César Morgan de sampa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71 de partit, César Morgan de sampa va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabián Fores de sampa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.