Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731534626

Amistoso (Int.) 731534626 Información oficial sobre el partido 731534626 en Hattrick

21.05.2024 21:15:00

BaLL in Da NeT Alineación oficial del equipo 'BaLL in Da NeT' en el partido 3 - 3 Sevilla Balompié Alineación oficial del equipo 'Sevilla Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BaLL in Da NeT Alineación oficial del equipo 'BaLL in Da NeT' en el partido 2 - 1 Sevilla Balompié Alineación oficial del equipo 'Sevilla Balompié' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,7 % 9,4 % 22,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BaLL in Da NeT

Goles Goles

  • 120 Minuto 14 (Gol de falta): Una falta al minut 14 va provocar un lliure directe. Čedomir Mirić el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 111 Minuto 65 (Gol por el centro): Vasil Minkov s'emportà una gran ovació del públic local al minut 65, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 73 minuts, el tirador de faltes del Good Boys va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Fazıl Erkin, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 3 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Atanas Fachev de Good Boys va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Sevilla Balompié

Goles Goles

  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): El S.Balompié era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Bartosz Gutowski va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): En René Gotte donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 47 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 172 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Passats 67 minuts de partit, S.Balompié es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Paulo Fines es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 20 (Ocasión de contra de falta): El S.Balompié va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Paulo Fines la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): S.Balompié van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 90, però Oriol Belenguer va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.