Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731534447

Amistoso (Int., RC) 731534447 Información oficial sobre el partido 731534447 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

UD Arroyofresno Alineación oficial del equipo 'UD Arroyofresno' en el partido 7 - 5 AFC Arrowtown Alineación oficial del equipo 'AFC Arrowtown' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UD Arroyofresno Alineación oficial del equipo 'UD Arroyofresno' en el partido 2 - 1 AFC Arrowtown Alineación oficial del equipo 'AFC Arrowtown' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Arroyofresno

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador Miguel García de Cárdenas de Arroyofresno, després de 15 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Hugo Rodríguez va donar a Arroyofresno un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 56, Hugo Rodríguez va pentinar un córner cap al segon pal que Juan José Velaz de Cabrera va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Miguel García de Cárdenas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 101 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Miguel García de Cárdenas va estar a punt d'avançar els locals al minut 101 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 112 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pablo Capus va estar a punt d'acabar en gol al minut 112, però el porter visitant Ahmet Engin Kaya va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ernesto Olaguer de Arroyofresno la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel García de Cárdenas.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Arroyofresno, Isac Hermansson, col·locà la pilota just a les mans d'en Ahmet Engin Kaya. El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Hugo Rodríguez anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Arroyofresno.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Arroyofresno, José María Díaz de Reguero, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Arroyofresno Miguel García de Cárdenas no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ahmet Engin Kaya es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Volker Mörken va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 5.

AFC Arrowtown

Goles Goles

  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Paul Coveliers que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Fariman Haj Jafari per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 162 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 61 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Rufino Quichiyao de Arrowtown marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lassi Posio de Arrowtown amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Marek Jiruš de Arrowtown va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Gabriel Chi va clavar el 4 - 4 per a Arrowtown amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Bernhard Makkus de Arrowtown, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival José La Fuente en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ahmet Engin Kaya, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, José La Fuente va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Arrowtown i 6 - 5 al marcador.