Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731533980

Amistoso (Int.) 731533980 Información oficial sobre el partido 731533980 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

F.C.Santa Marina Alineación oficial del equipo 'F.C.Santa Marina' en el partido 7 - 0 Inglourious Hooligans Alineación oficial del equipo 'Inglourious Hooligans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C.Santa Marina Alineación oficial del equipo 'F.C.Santa Marina' en el partido 4 - 0 Inglourious Hooligans Alineación oficial del equipo 'Inglourious Hooligans' en el partido
Tiene bastante suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Santa Marina

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Mario Domene va donar a S.Marina un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): S.Marina va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ayub-Khan Khanum va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de S.Marina pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alejandro Torrecilla va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Ryszard Pierog va incrementar l'avantatge de S.Marina amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de S.Marina a 5 - 0. Ayub-Khan Khanum va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan S.Marina va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Federico Tannoia des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del S.Marina van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ryszard Pierog va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 7 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): S.Marina va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alejandro Torrecilla va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Adam Scannell.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Darwish Al-Shafar va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Jesus de S.Marina va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ayub-Khan Khanum de S.Marina amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Inglourious Hooligans

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Herman ó Dochartaigh de Inglourious va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.