Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731525838

Amistoso 731525838 Información oficial sobre el partido 731525838 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Sporting de León CF Alineación oficial del equipo 'Sporting de León CF' en el partido 2 - 4 F.GRAMA Alineación oficial del equipo 'F.GRAMA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sporting de León CF Alineación oficial del equipo 'Sporting de León CF' en el partido 2 - 2 F.GRAMA Alineación oficial del equipo 'F.GRAMA' en el partido
Tiene un resultado normal 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,3 % 37,4 % 31,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de León CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Noé Guilleuma de Sporting aconseguir un gol al minut 36 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 73, Moisés Villalambrus va pentinar un córner cap al segon pal que Micha Vart va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Micha Vart! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Micha Vart va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Constantin Suella va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Moisés Villalambrus va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sporting se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

F.GRAMA

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Sven Scholz, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 40.
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 79 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Diego Llompart marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): Amb 81 minuts jugats, Ignacio Casador de F.GRAMA va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Charles Debuck de F.GRAMA l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 82 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): F.GRAMA va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 31, quan Marco Antonio Elorreaga va quedar-se sol davant el porter Nicolás Crespi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 274 Minuto 54 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 54 la va desaprofitar Graziano Castelli de F.GRAMA, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.