Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731524738

Amistoso (Int., RC) 731524738 Información oficial sobre el partido 731524738 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Karellen Alineación oficial del equipo 'Karellen' en el partido 5 - 4 di Riffa o di Raffa Alineación oficial del equipo 'di Riffa o di Raffa' en el partido
1 / 4 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 6
0 / 0 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 2
0 / 1 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 4
1 / 3 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
2 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
45 % Posesión 45' 55 %
32 % Posesión 90' 68 %
Presionar Nivel de táctica: 7 Táctica Normal
Karellen Alineación oficial del equipo 'Karellen' en el partido 5 - 4 di Riffa o di Raffa Alineación oficial del equipo 'di Riffa o di Raffa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Karellen Alineación oficial del equipo 'Karellen' en el partido 0 - 1 di Riffa o di Raffa Alineación oficial del equipo 'di Riffa o di Raffa' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Karellen

Goles Goles

  • 115 Minuto 22 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Antun Palma era molt més ràpid que el defensa Abboud Taearah. Al minut 22, el jugador de Karellen va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 41 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jesús Balasch va ridiculitzar a en Saleh Al Saman amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 216 Minuto 63 (Ocasión evento especial rápido + pase): Antun Palma va marxar per velocitat al minut 63 i va fer una passada de la mort a Bård Andersen, però aquest va fallar.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antun Palma va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Massimo Demichieli.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Balasch de Karellen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Karellen Osmar Nesi va intentar enganyar Ali Makdasy amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Jesús Balasch de Karellen és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Karellen Bård Andersen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ali Makdasy es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Massimo Demichieli anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Karellen.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En José María Garcés de la Mota anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Karellen.

di Riffa o di Raffa

Goles Goles

  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 44 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Fareed Kelawi.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Fareed Kelawi va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juan José Bastida, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Ruben Soave va marcar al minut 76 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 94, quan en Mohamad Malki va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): Bertie Purry de Riffa, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 98, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 100 (Ocasión por la izquierda): Fareed Kelawi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 100 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Yann Elliot de Riffa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Riffa Ruben Soave, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de José María Garcés de la Mota. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Gualtiero Panerati va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Riffa, Fareed Kelawi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Mohamad Malki de Riffa, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival José María Garcés de la Mota en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Abboud Taearah de Riffa anava molt fort i col·locat però José María Garcés de la Mota no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 4.