Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731521041

Amistoso (Int.) 731521041 Información oficial sobre el partido 731521041 en Hattrick

22.05.2024 06:00:00

Peace Now Alineación oficial del equipo 'Peace Now' en el partido 4 - 1 Taifa C.F. Alineación oficial del equipo 'Taifa C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Peace Now Alineación oficial del equipo 'Peace Now' en el partido 2 - 0 Taifa C.F. Alineación oficial del equipo 'Taifa C.F.' en el partido
Tiene suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peace Now

Goles Goles

  • 105 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Jesse Groos va descol·locar totalment la defensa contrària i Herrmann Fliehser no va perdonar i va marcar el 1 - 1.
  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): Alok Yadav va donar a Peace un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 190 Minuto 73 (Gol de falta): En Damodar Mohite va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-1.
  • 130 Minuto 79 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Jesse Groos va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 79 el resultat passava a ser de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després de 34 minuts, Dakis Andritsakis va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 209 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Sahil Bivalkar van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Diego Griño a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El jugador local Aakaar Pande per poc que no incrementa el marcador al minut 72. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Roberto Terrel va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Damodar Mohite va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Taifa C.F.

Goles Goles

  • 115 Minuto 31 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Raniero Addeo de Taifa va fer un bon esprint per escapar-se de Dakis Andritsakis i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Diego Griño va deixar a Tommaso Bannò assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Everon de Lanooi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Taifa que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.