Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731513318

Amistoso 731513318 Información oficial sobre el partido 731513318 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Satō Setsubi Alineación oficial del equipo 'Satō Setsubi' en el partido 0 - 3 The Clash Club Alineación oficial del equipo 'The Clash Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Satō Setsubi Alineación oficial del equipo 'Satō Setsubi' en el partido 0 - 2 The Clash Club Alineación oficial del equipo 'The Clash Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Satō Setsubi

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Setsubi la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Setsubi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pedro Rubia, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 42 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Connor Cowan, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

The Clash Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador de Clash Mehmet Nuri Külahçıoğlu va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 15 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al minut 55, un xut de Laurent Drijber des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 61 minuts, el tirador de faltes del Clash va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mehmet Nuri Külahçıoğlu, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pablo Forrado va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Laurent Drijber aquest no va estar a l'altura.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Laurent Drijber al minut 41, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Clash van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mehmet Nuri Külahçıoğlu, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Sabino Azkaire, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 64 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Clash va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sabino Azkaire de Clash la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.