Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731511310

Amistoso (Int.) 731511310 Información oficial sobre el partido 731511310 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Andreu Team Alineación oficial del equipo 'Andreu Team' en el partido 3 - 3 De Stroeve Poepers Alineación oficial del equipo 'De Stroeve Poepers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Andreu Team Alineación oficial del equipo 'Andreu Team' en el partido 1 - 6 De Stroeve Poepers Alineación oficial del equipo 'De Stroeve Poepers' en el partido
Tiene suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Andreu Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Passat el minut 33 de joc, Franco Bergamasco facilitava les coses al Andreu amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Andreu contenien la respiració mentre en Gustavo Ureña s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 111 Minuto 90 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 90, Franco Bergamasco de Andreu empatava el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 51 (Ocasión evento especial rápido + pase): Gustavo Ureña va marxar per velocitat al minut 51 i va fer una passada de la mort a Enrique Castellón, però aquest va fallar.
  • 210 Minuto 79 (Ocasión de falta): En Jonas Srienz va fer una magnífica aturada al minut 79, tot i el bon llançament de falta de Francesco Lamonato.

De Stroeve Poepers

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Stroeve va ser finalitzada des de l'esquerra per Matthieu Gauthier al minut 32. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 162 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Philippe Nöhammer, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 59.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ricardo Darias que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Stroeve.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Zygfryd Skwara quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Philippe Nöhammer sol davant la porteria al minut 49, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Tamin Malhoe quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Matthieu Gauthier de Stroeve va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Álvaro Dobler de Stroeve va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.