Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731509059

Amistoso (Int.) 731509059 Información oficial sobre el partido 731509059 en Hattrick

21.05.2024 18:30:00

1.FC Schafkopf Alineación oficial del equipo '1.FC Schafkopf' en el partido 0 - 4 Osasuna Nodauna Alineación oficial del equipo 'Osasuna Nodauna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
1.FC Schafkopf Alineación oficial del equipo '1.FC Schafkopf' en el partido 0 - 3 Osasuna Nodauna Alineación oficial del equipo 'Osasuna Nodauna' en el partido
Tiene un resultado normal 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1.FC Schafkopf

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Christian Ritzinger de Schafkopf va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Christian Ritzinger va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Schafkopf va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Osasuna Nodauna

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Xenxo Lamigueiro va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Waldemar Zipperl, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Osasuna va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jesús Pontejos, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Martín Martínez que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Albeiro Gil va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 87, i va fer pujar el 0 - 4 per a Osasuna.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Janusz Zagórny quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Engelbert Ebert-Lorenzen, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Waldemar Zipperl de Osasuna es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Waldemar Zipperl va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.