Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731505492

Amistoso (Int.) 731505492 Información oficial sobre el partido 731505492 en Hattrick

19.05.2024 15:45:00

Gorgan Blasters Alineación oficial del equipo 'Gorgan Blasters' en el partido 0 - 8 Gisimalega Alineación oficial del equipo 'Gisimalega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Gorgan Blasters Alineación oficial del equipo 'Gorgan Blasters' en el partido 0 - 9 Gisimalega Alineación oficial del equipo 'Gisimalega' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gorgan Blasters

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Paolo Limacher de Blasters va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Gisimalega

Goles Goles

  • 137 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Simon Premauer va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 13 de joc. James Pawelsz es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Ivan Kovalev va aprofitar un error defensiu al minut 25, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Gisimalega.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29, Gisimalega va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Bronislav Kněžík, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Kergailas Kniaževas va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Bronislav Kněžík de Gisimalega va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 77, Gisimalega va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Mauro Bonaminio.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Kergailas Kniaževas, que va ser qui va marcar 0 - 7, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Kergailas Kniaževas va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 90, i va fer pujar el 0 - 8 per a Gisimalega.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 19 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Vladimir Ghinescu al minut 19.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ivan Kovalev, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ivan Kovalev va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joni Pynssi.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Tim Rosa de Gisimalega va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mauro Bonaminio de Gisimalega va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.