Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731504966

Amistoso (RC) 731504966 Información oficial sobre el partido 731504966 en Hattrick

22.05.2024 12:20:00

Pocachicha CF Alineación oficial del equipo 'Pocachicha CF' en el partido 6 - 4 Athletic Club Arzua Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Arzua' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Pocachicha CF Alineación oficial del equipo 'Pocachicha CF' en el partido 4 - 3 Athletic Club Arzua Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Arzua' en el partido
Tiene suerte 4.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,1 % 12,7 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pocachicha CF

Goles Goles

  • 101 Minuto 31 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Mauro Ahicart trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 41, Mauro Ahicart va pentinar un córner cap al segon pal que Ernai Barraukua va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 3.
  • 105 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 44, Romuald Conchs va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Pablo Varlett que, sense oposició, la va convertir en gol 3 - 3. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 141 Minuto 50 (Gol de contra por el centro): Pocachicha va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 50, quan Andrei Cioclov, sol dins l'àrea, va aconseguir el 4 - 3.
  • 190 Minuto 75 (Gol de falta): En Ramon Perefarré va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 5-4.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pocachicha va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Andrei Cioclov progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ernai Barraukua de Pocachicha va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Athletic Club Arzua

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): El jugador de Athletic Gerard Bassa va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 20 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21, Sahabudin Hanafiah va augmentar l'avantatge de Athletic a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, un xut de Sahabudin Hanafiah des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 163 Minuto 65 (Gol por la derecha): El jugador visitant Sahabudin Hanafiah va aconseguir empatar 4 - 4 al minut 65 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): En Iván Silvera va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Manuel Iribarne va marcar al minut 49 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.