Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731503521

Amistoso (Int.) 731503521 Información oficial sobre el partido 731503521 en Hattrick

19.05.2024 18:20:00

SF International Guinea Alineación oficial del equipo 'SF International Guinea' en el partido 1 - 1 F.C. Galutos Alineación oficial del equipo 'F.C. Galutos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SF International Guinea Alineación oficial del equipo 'SF International Guinea' en el partido 2 - 0 F.C. Galutos Alineación oficial del equipo 'F.C. Galutos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SF International Guinea

Goles Goles

  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, Franky Grondin va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ismaël Grillo estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Will Cusack, als 31 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Will Cusack de International va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.C. Galutos

Goles Goles

  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Galutos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Pablo Gutiérrez Barreda, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Ignacio Ares Fernández va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Galutos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Galutos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pablo Gutiérrez Barreda, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 62 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Quique Tejedor al minut 62 semblava entrar, però Germain Louise va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Galutos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ernesto Cobarrubias va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jan Benaiges de Galutos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eugèni Perefarré es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.