Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731498601

Amistoso (Int., RC) 731498601 Información oficial sobre el partido 731498601 en Hattrick

18.05.2024 12:00:00

Atl. Inter 71 - Squadra B Alineación oficial del equipo 'Atl. Inter 71 - Squadra B' en el partido 5 - 2 Sloth Warriors Alineación oficial del equipo 'Sloth Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Atl. Inter 71 - Squadra B Alineación oficial del equipo 'Atl. Inter 71 - Squadra B' en el partido 9 - 1 Sloth Warriors Alineación oficial del equipo 'Sloth Warriors' en el partido
Es un cenizo 8.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atl. Inter 71 - Squadra B

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Squadra, atacant per l'esquerra al minut 19, va aprofitar el magnífic llançament de Alje Burghartz per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Squadra va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 53 Viktor Pham va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): Alje Burghartz va donar a Squadra un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Heikki Repola va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Squadra va augmentar la diferència quan Kristof Jonné no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Tiziano Truöl va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Squadra.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Squadra per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Alje Burghartz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Squadra va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 56 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alje Burghartz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrei Gheleşel de Squadra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Sloth Warriors

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 33, quan Rafik Brakchi va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 55 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 55 minuts Józef Zega va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Harrison Stallard va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.