Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731498062

Amistoso (Int., RC) 731498062 Información oficial sobre el partido 731498062 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Atracodiario Alineación oficial del equipo 'Atracodiario' en el partido 1 - 2 Afkørsel 29 Alineación oficial del equipo 'Afkørsel 29' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atracodiario Alineación oficial del equipo 'Atracodiario' en el partido 3 - 1 Afkørsel 29 Alineación oficial del equipo 'Afkørsel 29' en el partido
Tiene mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atracodiario

Goles Goles

  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Benet Llurda va treure un córner llarg cap al segon pal que en 梅 (Mui) 元斌 (Yuanbin), un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Markus Peuker va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 210 Minuto 42 (Ocasión de falta): En Olav Andresen va fer una magnífica aturada al minut 42, tot i el bon llançament de falta de Benet Llurda.
  • 210 Minuto 89 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Benet Llurda quasi empata el partit al minut 89, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mansour Al-Ghurair de Atracodiario va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Afkørsel 29

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Afkørsel va ser finalitzada des de l'esquerra per Atanas Alexiev al minut 31. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Eric Rio de Afkørsel va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Eric Rio no va ser aprofitada per en Osvald Raahauge que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, 余 (Yu) 顺邦 (Shunbang) va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Osvald Raahauge va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fiorindo Erba es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Atanas Alexiev.