Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731497111

Amistoso 731497111 Información oficial sobre el partido 731497111 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

GuiriArmy Alineación oficial del equipo 'GuiriArmy' en el partido 1 - 1 Alxeva FC Alineación oficial del equipo 'Alxeva FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GuiriArmy Alineación oficial del equipo 'GuiriArmy' en el partido 3 - 1 Alxeva FC Alineación oficial del equipo 'Alxeva FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GuiriArmy

Goles Goles

  • 113 Minuto 85 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Francesc Xavier Padrell de GuiriArmy va aconseguir igualar el partit al minut 85, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luis Gutiérrez de Celis va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Vicent Ferrer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Juan Carlos Pascual Arana va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de GuiriArmy se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 es va veure una gran oportunitat per a GuiriArmy per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Francesc Xavier Padrell, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55, Abdennafi Bouchoka arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Vito Pestaña va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): GuiriArmy va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Luis Gutiérrez de Celis en un 1 contra 1 amb el porter Vicent Ferrer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): El jugador de GuiriArmy Guillermo Gastea quasi va assolir l'empat al minut 79 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Vito Pestaña va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Alxeva FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Alxeva FC va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Mónico Grau, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Pedro Ansa va estar a punt de posar per davant a Alxeva FC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pablo Millán va impedir un gol cantat.
  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pepe Canizar va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Manuel Escriva va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, un refús desafortunat de Pablo Millán, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Cancio Gálvez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manuel José Rodríguez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.