Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731494118

Amistoso (Int., RC) 731494118 Información oficial sobre el partido 731494118 en Hattrick

18.05.2024 12:00:00

Borgored FC Alineación oficial del equipo 'Borgored FC' en el partido 4 - 1 Tudelano CF Alineación oficial del equipo 'Tudelano CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Borgored FC Alineación oficial del equipo 'Borgored FC' en el partido 4 - 3 Tudelano CF Alineación oficial del equipo 'Tudelano CF' en el partido
Tiene un resultado normal 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,1 % 21,6 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borgored FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 19 (Gol de falta): Borgored va agafar avantatge al minut 19 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Marius Carianopol fent així el 1 - 0.
  • 120 Minuto 37 (Gol de falta): Una falta al minut 37 va provocar un lliure directe. Marius Carianopol el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Borgored i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 81 minuts de joc. Mentre en Marius Carianopol el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Borgored va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Klemens Heymach progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Borgored va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Reinier Helmer va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Mathias Sabel gairebé va marcar per a Borgored des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Helmut Haueter al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Albert Jover va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Passaven 87 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Matías Navarro va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Sombat Phromnok de Borgored va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tudelano CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): Tudelano van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 23, quan Nehuen Lerman va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Ermenegildo Calboni va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Jaleel Byrum va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Mark Shammah.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Nehuen Lerman va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Sombat Phromnok es va comportar com un juvenil al minut 88 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nehuen Lerman de Tudelano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.