Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731492505

Amistoso 731492505 Información oficial sobre el partido 731492505 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Triby Alineación oficial del equipo 'Triby' en el partido 1 - 2 TOXLAPIKA Alineación oficial del equipo 'TOXLAPIKA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Triby Alineación oficial del equipo 'Triby' en el partido 0 - 2 TOXLAPIKA Alineación oficial del equipo 'TOXLAPIKA' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Triby

Goles Goles

  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, Daniel Biesenroth va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Hanot Gesalaga va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

TOXLAPIKA

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): El jugador de TOXLAPIKA Jean Muntaner va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 37 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Passats 84 minuts de partit, TOXLAPIKA es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Jean Muntaner es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del TOXLAPIKA que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jamey Brashear, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jean Muntaner després de 38 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ulises Maeso López va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Després de 42 minuts, Jamey Brashear va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ulises Maeso López va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Ullrich Halder quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ulises Maeso López, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Ludger Pimpl va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 65, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ludger Pimpl, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ludger Pimpl va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 274 Minuto 78 (Ocasión de penalti): Al minut 78, Jean Muntaner de TOXLAPIKA va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): TOXLAPIKA va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 82, quan David Teribia va quedar-se sol davant el porter Ulises Maeso López, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Louis Cayet.