Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731490667

Amistoso (Int.) 731490667 Información oficial sobre el partido 731490667 en Hattrick

19.05.2024 22:00:00

Argentoys Collectors Alineación oficial del equipo 'Argentoys Collectors' en el partido 1 - 0 Sporting Bercial CF Alineación oficial del equipo 'Sporting Bercial CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Argentoys Collectors Alineación oficial del equipo 'Argentoys Collectors' en el partido 2 - 0 Sporting Bercial CF Alineación oficial del equipo 'Sporting Bercial CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Argentoys Collectors

Goles Goles

  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 els aficionats van embogir quan en Detmar Hasieber va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Collectors.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 20, tothom va saber perquè en Detmar Hasieber era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Collectors va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Herman Siipola va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a Collectors per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Benjamin Thron, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Collectors va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 76 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Herman Siipola ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Sporting Bercial CF

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Chusé Villamandos va marcar al minut 68 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.