Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731490375

Amistoso (Int., RC) 731490375 Información oficial sobre el partido 731490375 en Hattrick

19.05.2024 20:00:00

konus Alineación oficial del equipo 'konus' en el partido 2 - 0 TXUMI TEAM Alineación oficial del equipo 'TXUMI TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
konus Alineación oficial del equipo 'konus' en el partido 1 - 1 TXUMI TEAM Alineación oficial del equipo 'TXUMI TEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,4 % 19,6 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

konus

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): konus sabia com jugar al contraatac, i al minut 7, Ursul Sanders va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): konus va aconseguir el 2 - 0 quan Sebas Haverschmidt va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de konus, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Ruud Roodveld va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): En Eldon Jongen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de konus va anar a parar a la dreta de l'atac on en Nout Brooijmans, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ruud Roodveld de konus va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wouter Fokkens de konus es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

TXUMI TEAM