Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731488716

Amistoso (Int.) 731488716 Información oficial sobre el partido 731488716 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Pajuos f.c. Alineación oficial del equipo 'Pajuos f.c.' en el partido 3 - 2 Sparrow AFC Alineación oficial del equipo 'Sparrow AFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pajuos f.c. Alineación oficial del equipo 'Pajuos f.c.' en el partido 2 - 1 Sparrow AFC Alineación oficial del equipo 'Sparrow AFC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,7 % 16,9 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pajuos f.c.

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 10 gràcies a la jugada de Juan Sorapuru, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Juan Sorapuru va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Pajuos empatava el partit, 2 a 2, al minut 56.
  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Pajuos, atacant per l'esquerra al minut 57, va aprofitar el magnífic llançament de Andrzej Sobstel per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Pagliaccia! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pajuos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 91, però en Rubén Iruña va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antonio Pagliaccia de Pajuos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Sparrow AFC

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Sparrow van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 33, quan Gil Nae va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 174 Minuto 44 (Gol de penalti): En Michael Valehrach va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 44. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Sparrow va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local 陶 (Tao) 恩益 (Enyi) va desviar el xut final de Tomasz Nobis després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64 Alfonso Cristantes va xutar a porteria des de la banda esquerra, però 陶 (Tao) 恩益 (Enyi) va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Rexino Rivera va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 89, i va passar la pilota a Miłosz Podedworna, però aquest no va encertar a marcar.
  • 261 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Reinaldo Neves Vieira quasi aconsegueix empatar per Sparrow al minut 90, però 陶 (Tao) 恩益 (Enyi) va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.