Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731487051

Amistoso (Int., RC) 731487051 Información oficial sobre el partido 731487051 en Hattrick

15.05.2024 22:00:00

Tubaralhos Mágicos FC Alineación oficial del equipo 'Tubaralhos Mágicos FC' en el partido 4 - 3 SonikTeam II Alineación oficial del equipo 'SonikTeam II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tubaralhos Mágicos FC Alineación oficial del equipo 'Tubaralhos Mágicos FC' en el partido 3 - 0 SonikTeam II Alineación oficial del equipo 'SonikTeam II' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tubaralhos Mágicos FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Tubaralhos contenien la respiració mentre en Özcan Tip s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 5 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Humberto Roldão va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El Tubaralhos ho intentava per la dreta per mitjà de Krzysztof Cuber, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, Levente Szitás gairebé va marcar per a Tubaralhos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Humberto Roldão es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Arnaldo Espírito Santo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Humberto Roldão va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tubaralhos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): En András Morvai del Tubaralhos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 98 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 98 per blocar una centrada d'en András Morvai va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tubaralhos.
  • 222 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): Tubaralhos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 105 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rene Čavrag ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, András Morvai de Tubaralhos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arnaldo Espírito Santo de Tubaralhos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Tubaralhos, András Morvai, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Krzysztof Cuber anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 1 per a Tubaralhos.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Levente Szitás de Tubaralhos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Wilson Laverde, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Daniel Vergés-Tapiró va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Tubaralhos i 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Humberto Roldão va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.

SonikTeam II

Goles Goles

  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 en Maciej 'Yoda' Soliwoda va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Jorge García Carrasco va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de SonikTeam que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del SonikTeam sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Álvaro Cardesín, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 56 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 93 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SonikTeam va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Didac Coronas va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 106 (Ocasión de contra por la derecha): SonikTeam van sortir al contraatac amb encert al minut 106, però Josep Llodrà no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de SonikTeam Álvaro Cardesín, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Krzysztof Szczeszek. El marcador continuava 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): David Enrique Selva de SonikTeam, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Krzysztof Szczeszek en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de SonikTeam, Jordi Saenz Romero, col·locà la pilota just a les mans d'en Krzysztof Szczeszek. El marcador: 3 - 2.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Daniel Vergés-Tapiró de SonikTeam és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 3.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Didac Coronas de SonikTeam va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.