Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731486621

Amistoso (Int., RC) 731486621 Información oficial sobre el partido 731486621 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Durum FC Alineación oficial del equipo 'Durum FC' en el partido 4 - 2 Maserati's origin Alineación oficial del equipo 'Maserati's origin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Durum FC Alineación oficial del equipo 'Durum FC' en el partido 7 - 0 Maserati's origin Alineación oficial del equipo 'Maserati's origin' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Durum FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Gregor Lottner s'emportà una gran ovació del públic local al minut 34, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Durum prenia la batuta de l'encontre al minut 35, quan en Alvise Ragni va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Herbert Gamper ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Durum es posava per davant 3 a 2.
  • 131 Minuto 91 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Durum va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alvise Ragni progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 20 (Ocasión de falta): En Giovanni Balmas va fer una magnífica aturada al minut 20, tot i el bon llançament de falta de Alex Bellebranche.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Alex Bellebranche, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El jugador local Herbert Gamper per poc que no incrementa el marcador al minut 39. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Giovanni Balmas va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Garrelt Berends va estar a punt d'acabar en gol al minut 50, però el porter visitant Giovanni Balmas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Herbert Gamper del Durum ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Durum va estar a punt de posar-se per davant al minut 73 però Herbert Gamper va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Alex Bellebranche de Durum va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Herbert Gamper de Durum la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Maserati's origin

Goles Goles

  • 116 Minuto 10 (Gol evento especial rápido + pase): Gianpaolo Orizio va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Primo Carboni, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Maseratis sabia com jugar al contraatac, i al minut 40, Mario Cimbidò va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 90 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Loris Glerean quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Loris Glerean de Maseratis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.