Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731484305

Amistoso 731484305 Información oficial sobre el partido 731484305 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido 2 - 5 The_Corleone Alineación oficial del equipo 'The_Corleone' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido 3 - 3 The_Corleone Alineación oficial del equipo 'The_Corleone' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,2 % 33,6 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carlos Jugon

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Antonio Reguero Martín de Jugon aconseguir un gol al minut 15 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Joan Antòni Serramitja es va introduir dins la defensa central al minut 27, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Solomon Mwandosya va rebre molts aplaudiments. Al minut 32 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 216 Minuto 64 (Ocasión evento especial rápido + pase): Joan Antòni Serramitja va marxar per velocitat al minut 64 i va fer una passada de la mort a Solomon Mwandosya, però aquest va fallar.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Tommie Franssen de Jugon es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 89, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Armando Apraiz.

The_Corleone

Goles Goles

  • 152 Minuto 34 (Gol por la izquierda): The_Corleone va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Cândido Ferreira va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 47 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Cândido Ferreira de The_Corleone marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): En Tor Bugge donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 73 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Tor Bugge va augmentar l'avantatge de The_Corleone a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 180 Minuto 88 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Antonio Gerardo Degente de The_Corleone va entrar per l'escaire. El marcador es posava 2 - 5 per als visitants al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 30 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Enrico Aresu de The_Corleone va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Cândido Ferreira va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Hermano Lopes Lourenço de The_Corleone amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.